woensdag 4 juni 2014

Homeflex is trots op het SNF keurmerk!

Sliedrecht, juni 2014 - Sinds januari is Homeflex SNF gecertificeerd. Dit houdt in dat Homeflex bij het huisvesten van arbeidsmigranten voldoet aan de overheid gestelde norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Homeflex wilt een betrouwbare en flexibele schakel zijn tussen partijen die een woning willen verhuren en bedrijven die op zoek zijn naar huisvesting voor hun tijdelijke (buitenlandse) werknemers. De woningen uit het bestand van Homeflex voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van beheer, veiligheid en leefbaarheid.

Bedrijven worden door Homeflex volledig ontzorgd. Arbeidsmigranten worden namelijk voorzien van meubels, bedlinnen en keukeninrichting. Daarnaast hebben de arbeidsmigranten beschikking over meerdere televisiezenders in eigen taal en Wi-Fi waardoor de arbeidsmigranten kunnen skypen met het thuisfront.

De technische dienst houdt intensief toezicht op de woningen om eventuele overlast te voorkomen. Daarnaast zorgt het schoonmaakteam ervoor dat de arbeidsmigranten terugkeren in een schoon huis en de woning uiteindelijk weer in goede staat wordt opgeleverd.

Waarom Homeflex?
Bij Homeflex kunnen bedrijven compleet huren zonder zorgen!

 
#Homeflex is trots op het SNF keurmerk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten