woensdag 18 juni 2014

Homeflex levert gebruikte meubels aan De CrabbehofKraam en LETS Ruilwinkel voor verkoop!

Sliedrecht, juni 2014 - Op donderdag 3 juli van 12.00 – 20.00 uur en vrijdag 4 juli van 11.00 – 15.00 uur wordt er weer een jaarlijkse 2e hands meubelverkoop georganiseerd.  Alle meubels zijn in prima staat en worden voor minimaal €5,- en maximaal € 50,- verkocht!!

#Gezinsuitjes #Crabbehof
Homeflex vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen in Nederland. Daarnaast voelt Homeflex zich zeer betrokken bij de ideeën en projecten van Crabbehof/LETS Ruilwinkel. De opbrengst van deze verkoop is bestemd voor gezinsuitjes van de bewoners van Crabbehof.Homeflex wil een steentje bijdragen aan de sociale infrastructuur in Crabbehof. Veel inwoners van de wijk voelen zich buitengesloten. Er is sprake van een neerwaartse spiraal die zich kenmerkt door achterstand, armoede, gevoelens van onveiligheid, werkloosheid, sociaal isolement en gebrek aan perspectief. De georganiseerde gezinsuitjes moeten de sociale binding in Crabbehof bevorderen.


Alle soorten en maten meubels
Het gaat tijdens de 2e hands meubelverkoop om kasten, eetkamertafels, stoelen, salontafels, bureaustoelen, witgoed, bankstellen, en nog veeeeeeel meer….


3 opmerkingen:

 1. Leuke blog hoor. Dit zie je niet zo vaak, maar is zeer interessant uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar zitten vast en zeker hele leuke meubels tussen. Heb je geen foto's zodat we het beter kunnen zien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Klaas,

   Meubels zijn al enige tijd geleden aangeleverd aan de Lets/ruilwinkel in Crabbehof. Spullen die ondertussen nog niet verkocht/geruild zijn kunt u daar bekijken.

   Verwijderen